Divja vožnja, kompromisi in smeh v Fog of Love

fog of love naslovnicaFog of Love je igra za dva igralca. V njej se poglobite v dva karakterja, ki se spoznata, zaljubita in se nato srečujeta z izzivi nevsakdanjega razmerja. Gre za romantično komedijo, ki ponuja divjo vožnjo, nerodne situacije, veliko smeha in sprejemanje kompromisov. Podobno torej kot v pravem razmerju, ko so cilji dveh oseb na trenutke na dveh različnih bregovih. Lahko se spremenite, lahko ste neizprosni in nepopustljivi ali se na skrivaj odločite, da boste partnerju strli srce. 

“Srečno do konca dni” ni nujno zagotovilo. Kakorkoli se vaša “cikcak” romanca odvija, vedno boste končali z zgodbo, ki je polna presenečenj in garantirano nariše smeh na obraz.

fog of love ploscaV Fog of Love igralca igrata scene, v katerih morata sprejeti pomembne odločitve. Npr. kaj je boljše zame in kaj za razmerje, kako se bo odločil moj partner? Vajine odločitve bodo namreč vplivale na skupen izid. Prejemali in izgubljali boste zadovoljstvo ter osebnostne žetone. Spreminjali boste lahko karakterne lastnosti in na koncu odločili o skupni usodi, kar je smisel igre.

Fog of Love, ki je iz Hush Hush Projects po Kickstarter kampanji izšla letos, ni tipična družabna igra. Je unikatna in ponuja izpopolnjujočo izkušnjo vsem parom, tudi tistim, ki ne igrajo družabnih iger, saj je precej preprosta.