Clank! In! Space! zahteva hitrost, tišino, srečo

clank in space naslovnicaRenegade Game Studios in Dire Wolf Digital sta naznanila, da bosta po Clank! A Deck-Building Adventure jeseni izdala novo samostojno pustolovščino Clank! In! Space!. Big box bo igralcem ponudil pobeg pred vesoljsko ladjo nezemljanov ter ohranil mehanizem originalne igre. Clank! In! Space! bo primerna za 2 do 4 igralce od 13 let naprej, pobeg, če boste hitri, tihi in boste imeli srečo, pa bo trajal vsaj eno uro. Avtor igre je Paul Dennen. Sicer so Clank! izdali lani oktobra, po uspešni prodaji in prestižnih nominacijah pa so ustvarili še razširitev Clank! Sunken Treasures.

Originalna igra ponuja pravo mero preizkušanja sreče, ustvarjanja karakterjev in zanimivih igralnih odločitev. Nova Clank! In! Space! to ponudi v novi in bolj izzivalni postavitvi.

clank in space karteZlobni Lord Eradikus ima vse, le galaksije še ni osvojil. To je njegov cilj, pomaga pa mu vesoljska ladja Eradikus Prime. Eradikus vlada z železno roko, kljub temu pa mu najvrednejši artefakti polzijo skozi kremplje.

Igralci se kot tatovi prikradejo na krov njegove ladje, vdrejo v komandno enoto in ukradejo dragocenosti. Med igranjem rekrutirajo zaveznike in pograbijo poseben plen. En sam napačen korak in Clank! Nepotreben hrup pritegne pozornost Lorda Eradikusa. Razbesni ga, da so igralci vdrli v komandno enoto in ukradli artefakte. Upajte, da soigralci povzročajo več hrupa kot vi, le tako boste ostali živi in boste pobegnili.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja