Captain Marvel: Secret Skrulls iz USAopoly

captain marvel secret skrulls naslovnica meeple euCaptain Marvel: Secret Skrulls je nova igra, ki prihaja iz USAopoly. Gre za igro, v kateri imajo igralci skrivno identiteto. Prelevijo se v enega svojih najljubših Marvel karakterjev, tudi samega Kapitana Marvela. Ta seveda brani Zemljo v medgalaktični vojni med vojaškimi nezemljani Kree in spreminjajočimi se Skrullsi.

Igralci se odločajo, komu izmed igralcev bodo verjeli. Ubraniti morajo svoja zavezništva in povrniti planetu njegovo moč. Igra Captain Marvel: Secret Skrulls temelji na priljubljeni mehaniki, ki jo ima npr. popularna igra BANG! Primerna je za od 4 do 7 igralcev od 8 let naprej.

Vsebuje 7 kart zavezništva, med njimi karto Kapitana Marvela, zaveznike, ubežnika Skrulla, več karakterističnih kart z identiteto, 80 igralnih kart, žetone ozdravitve in tako naprej.

Captain Marvel: Secret Skrulls je torej igra, v kateri gre za socialno sklepanje, igralci pa se vživijo v vloge junakov iz novega filma. captain marvel secret skrulls vsebina meeple euIgra ima očarljivo ilustracijo, ki temelji na filmskih karakterjih. Gre za prvo večjo izdajo iz USAopoloy v tem letu, izšla naj bi v drugi četrtini leta, kdaj točno pa bodo kmalu objavili na družbenih omrežjih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja