Bogati in nedolžni v Wallet

wallet naslovnicaMafijski šef priredi mega in super zabavo ob rojstnem dnevu. Vi ste njegovi gosti, vsega je v izobilju, ko naenkrat na vrata potrka policija. Gostitelj hitro pobegne s svoje zabave s privatnim helikopterjem, v naglici pa izgubi denarnico – Wallet, ki pade na tla. Kaj boste vi sedaj z njo naredili?

V igri Wallet ste gostje zabave za rojstni dan. Izgubljeno denarnico seveda prebrskate, da pa bi izpadli pred očmi zakona nedolžni, v njej iščete identifikacijski dokument. Seveda iščete tudi denar, a preveč ga ne smete vzeti, da ne boste sumljivi. Ko ste na potezi, izberete eno akcijo: 1. vzamete karto iz denarnice, 2. skrijete karto v denarnico, 3. obrnete karto timer, s čimer pripomorete k temu, da se runda prej konča, 4. lahko pa kupite identifikacijsko kartico. Uporabite lahko tudi svoje posebne karte in z njimi ponagajate soigralcem.

wallet naslovnicaWallet ponuja strategijo, blefiranje in nepričakovane dogodke. Zanjo potrebujete spretno in urno roko, do konca runde pa morate postati oboje, nedolžni in bogati. Igra naj bi izšla spomladi, predvideni mesec je junij. Ustvarila sta jo Wilfried in Mary Fort, narisala pa Oksana Dimitrienko. Namenjena je 2 do 7 igralcem od 8 let naprej in traja med 15 in 30 minut.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja