Azul Stained Glass of Sintra prihaja v jeseni

Azul Stained Glass of Sintra naslovnicaPri Next Move Games so predstavili novo igro Azul Stained Glass of Sintra. Kralj Miguel, ki je najprej opremil palačo Evora, sedaj išče obrtnika, ki bi okrasil okna kapele v palači Sintra. Kot steklar imate enkratno življenjsko priložnost, da predstavite svoj izvrsten talent kralju in državi. Vam bo uspelo narediti najlepši vitraž v državi? 

Avtor družabne igre je Michael Kiesling. V igri je igralec izzvan, da pazljivo zbira steklo in zaključi vitraž. Medtem pa mora paziti, da ne trati ali uniči materialov. Okenske ploščice so obojestranske in tako skupaj z dinamično igralno površino tvorijo skoraj neskončno možnosti.

Za grafično podobo je poskrbel Chris Quilliams. Igralci lahko pričakujejo novo unikatno podobo igre Azul Stained Glass of Sintra, med drugim najdemo prosojne okenske ploščice, stolp za odlaganje odvrženih ploščic ter obojestranske igralne plošče za igralce.

Azul Stained Glass of Sintra vsebina

Izid  igre Azul Stained Glass of Sintra je napovedan na sejmu družabnih iger v Essnu 2018. Čeprav lahko izdelava in krasitev oken kapele traja več tednov, pa bo mogoče Azul Stained Glass of Sintra odigrati v 30 – 45 minutah, primeren pa bo za steklarje od 8. let dalje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja