Age of Ascension že drugi set v KeyForge

age of ascension naslovnica meeple euAge of Ascension Two Player Starter set je drugi set iz sveta KeyForge. Ustvarili so ga seveda v Fantasy Flight Games. Z njim se potopite globlje v svet Crucible. Tudi tukaj imate unikatne karte, s katerimi sestavljate decke. Set lahko združite s prvo izdanim Call of the Archons in imate tako skupaj kar 370 kart (204 novih kart in 166 iz prejšnjega seta). S tem imate ogromno kart, ki so seveda vse unikatne, na vas pa je, da jih dobro raziščete, preučite in z njimi zavladate.

Age of Ascension Starter set in Archon Decks

Age of Ascension Starter set igralcem zagotovi vso potrebno orodje za začetek ali nadaljevanje pustolovščine na Crucible. Vsebuje dva unikatna Archon decka, hitra pravila, dve igralni površini in vse ključe, žetone in drugo, kar igralca potrebujeta za igranje.

age of ascension archon deck meeple euTo pa je le prvi korak. Ko raziskujete neskončne ter različne planete, ki se razvijajo, lahko svoj arzenal razširite z Age of Ascension Archon Decks. Vsak unikaten kup kart ponuja popolno igralno izkušnjo in je takoj, ko ga odprete, pripravljen na igranje. Seveda se karte enakovredne ujemajo s Call of the Archons. Polne so strateškega potenciala, vsak deck ima svoje ime, dizajn in različno mešanico kart, znotraj katerih morate ujeti pravo sinergijo in moč.

Igra je primerna za dva igralca, stara vsaj 14 let in traja približno 45 minut.

KeyForge Call of the Archons

Družabna igra za dva igralca KeyForge se, kot že napisano, odvija v umetnem svetu Crucible, ki leži sredi univerzuma. Sestavljen je iz delčkov številnih planetov. Dva igralca tekmujeta, kdo bo prvi skoval ključ, ki odklepa skrivne trezorje na Crucible.

Avtor igre je Richard Garfield. Vsak igralec vodi svojo ekipo. Ti se razlikujeta, saj niti en paket kart ni enak drugemu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja