Zabavna Interaction z aplikacijo in brez branja navodil

Interaction naslovnicaInteraktivna in totalno nora zabavna igra Interaction je nova pridobitev iz Rudy Games. V njej ni pomembno, če ste pametnjakovič, genij ali športnik. Ni pomembno, če ste mladi ali stari, saj so v igri vsa vaša zdrava pamet in talenti na preizkušnji. Le tisti, ki so najboljši v vsaki kategoriji (področje znanja, kreativnosti, družabnosti, dejavnosti in iger) so na koncu srečni zmagovalci.

Področje znanja “razmiga” možgane in prepriča soigralce, da ste pametni. Kreativnost v vas prebudi resničnega umetnika, s prikazom neverjetnih spretnosti in moči si priborite točke, v družabnem oddelku ugotovite, kako dobro poznate prijatelje in njihove skrivnosti, v igranju pa se dokažete s svojo domiselnostjo.

Igro le odprete in takoj začnete igrati, brez branja navodil.

Aplikacija vas namreč vodi skozi igro, korak za korakom. Aplikacija se prilagodi nalogam glede na starost in interese. Kar pomeni več zabave za vas, družino in prijatelje. Nešteto igranj v petih različnih kategorijah pa prinaša več izzivov. Dolgčas je preteklost, obljubljajo v Rudy Games, saj se dodatna vprašanja, naloge in igre iz aplikacije venomer nadgrajujejo in posodabljajo.

Igra traja med 40 in 60 minut, namenjena je 2 do 9 igralcem od 8 let naprej. Reinhard Kern, Gertrude Kurzmann in Manfred Lamplmair so avtorji Interaction, ki jo bodo predstavili konec meseca v Essnu na sejmu družabnih iger.