V nedeljo v Izoli ANIME 2018 z bogatim programom

Anime 2018V Izoli se bo konec tedna odvijal Mednarodni sejem stripov in družabnih iger ANIME 2018. Vsi, ki se želite sprehoditi skozi Izolo ter ljubitelji tovrstne kulture ste vabljeni, da si ogledate sejem in se pridružite bogatemu programu v nedeljo, 12. avgusta od 9. do 23. ure v parku Pietro Coppo in Lonka.

Organizatorja Mednarodnega sejma ANIME 2018 sta ANIMOV (Društvo ljubiteljev animiranih filmov, stripov in družabnih iger) in MAGnet (Manga revija). Za vas sta med drugim pripravila cosplayerje in tekmovanje v cosplayu, uživali boste lahko v manga stripih ter v ustvarjalnih kotičkih ustvarili svojega junaka. Na sejmu bodo prisotni različni razstavljavci, od Nippon Sweets, Nippon Kodo, Gameplay Slovenija, Anchan, Meeple.si in drugi. Predstavili se bodo izjemni ilustratorji (Rjuutsu, Sanaia, DanijelDesignerS, SaraWired in drugi), v game sobi pa boste lahko preizkusili različne video igre in fliperje.

Ob vseh razstavah in ponudbi boste lahko tekmovali v različnih stvareh, kot so različne družabne in video igre, organizatorja pa sta poskrbela tudi za bogato glasbeno spremljavo in koncertno dogajanje (Slomotion).

Več si lahko preberete na www.animov.si

One thought to “V nedeljo v Izoli ANIME 2018 z bogatim programom”

  1. Izola, 14. avgust 2018 V nedeljo je bilo v Izoli cutiti posebno vzdusje. Za en dan sta tradicija in kultura obmorskega mesta ostali v ozadju, saj je v parku Pietra Coppa in na bliznji Lonki potekala sesta edicija mednarodnega sejma stripov in druzabnih iger, imenovanega Anime’, ki v Izolo vsako leto privabi mnoge navdusence Daljnega Vzhoda.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja