V Mountains of Madness letite čez goro

Mountain of Madness naslovnicaStrateško igro Mountains of Madness je naredil Rob Daviau, ki je inspiracijo dobil po romanu At the Mountains of Madness avtorja H.P. Lovercrafta. Ilustriral jo je Miguel Coimbra.

Predstavljajte si, da sedite na letalu. Igralci morate sodelovati, da bi dosegli vrh gore in jo varno preleteli. Vendar gora je nevarna in skriva svoje trike. V grozi se zaveste, da višje kot letite, blaznejši postajajo soigralci. Za vsak korak, ki ga naredite, mora vodja zbrati od vseh soigralcev potrebno opremo, da bo letalo še naprej letelo. 

Hitra in jasna komunikacija je ključ. Ampak kako boste držali skupaj, ko pa se soigralci vedejo vedno bolj čudno in blazno?

Zgodba je postavljena v leto 1931, ko je skupina znastvenikov odkrila novo in zanimivo gorovje sredi polarnega kroga na Antarktiki. Preživetje ekipe je odvisno od medsebojne komunikacije in združevanja moči. Le tako boste premagali posamezno oviro. Kar boste našli na poti proti vrhu, bo močno preizkusilo vaše mentalno zdravje.

Igra Mountains of Madness iz založniške hiše IELLO in bo izšla oktobra je namenjena 3-5 igralcem, starejšim od 12 let in traja eno uro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja