Trije novi scenariji za T.I.M.E Stories

Lumen FideiV Space Cowboys so napovedali tri nove scenarije za T.I.M.E Stories. Izšli naj bi še letos in to poleg scenarija Endurance, ki je nekoliko zamujal pri izdaji.

Lumen Fidei, peti dodatek, je ustvaril Ulric Maes. Scenarij vključuje moralne odločitve, močne nasprotnike in nove mehanizme. V njem naj bi se podali v srednjeveško Španijo in se pridružili diplomatski misiji, da bi za Agencijo ukradli dragocen predmet.

Izideta še šesti, Estrella Drive in sedmi dodatek, Frères de la Côte. Prvi se bo odvijal v Kaliforniji, natančneje v svetu šovbiznisa v Hollywoodu, drugi bo pokril temo piratov v 17. stoletju.

Serija T.I.M.E Stories tako nadaljuje s povsem novimi scenariji. Kot običajno, vsebujejo bogato ilustracijo in navdušujočo sceno, pa tudi drastično spremembo v igri. V petem dodatku bo namreč pritisk na agente/igralce ne le časovni, temveč tudi moralni.Estella Drive

Obstajajo že naslovne strani, vendar so to le modeli in ne končni izdelki.Frères de la Côte

Vincent Goyat iz Space Cowboys je dodal, da za T.I.M.E Stories vsako leto načrtujejo izdajo 3 novih scenarijev. Eden, načrtovan za prihodnje leto, pa bo prišel preko javne predloge. Poleg tega nameravajo prenoviti osnovno igro oz. prepakirati nekatere njene sestavne dele. Goyat je razložil, da je mnogo ljudi scenarij Asylum, ki je vključen v osnovno igro T.I.M.E Stories, igralo kje drugje, zato si niso kupili svoje kopije. Posledično v podjetju razmišljajo, da bi morda kakšen scenarij v tem letu izdali samostojno, kakšnega pa tudi v osnovni verziji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja