The Legend of the Cherry Tree that Blossoms Every Ten Years

The Legend of the Cherry Tree that Blossoms Every Ten Years naslovnicaPoznate legendo o češnji, ki cveti vsakih deset let (The Legend of the Cherry Tree that Blossoms Every Ten Years)? Legenda govori o tem, da se češnja enkrat vsakih na deset let zavije v prelepe cvetove v prvih dneh pomladi. Na vejah zraste tisoče popkov, ki se elegantno raztezajo proti nebu, preden postanejo prekrasni cvetovi neprecenljive kvalitete. 

Ko začnejo češnjevi cvetovi mehko padati proti tlem, jih v naglici nabirate, preden ovenijo. Tistemu, ki zbere največ cvetov, češnja izpolni željo. Vendar, če ste preveč pohlepni, vas bo češnja spoznala za nevrednega njenega darila in boste izgubili možnost, da sanje postanejo resničnost.

Češnjevi cvetovi padajo iz češnje in so pripravljeni za nabiranje. Vsako rundo vlečete eno ali več cvetov iz vreče in jih poskušate čim več nabrati, ne da bi bili preveč pohlepni. Na koncu runde položite zbrane cvetove in jih točkujete v skupinah. Lahko pa jih položite za pregrado in dobite točke za največ cvetov.

Igralec z največ točkami na koncu igre je zmagovalec. V igri The Legend of the Cherry Tree that Blossoms Every Ten Years najdemo 4 pregrade, vrečo, 96 češnjevih cvetov, 3 obojestranske karte oblasti ter pravila igre. Primerna bo za 2 do 4 igralce, starejše od 8 let in bo trajala 20 minut.

Igra The Legend of the Cherry Tree that Blossoms Every Ten Years bo na voljo v aprilu, kot je že v navadi pri Iello, bo na voljo najprej v fizičnih trgovinah, z zamikom pa tudi na spletu.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja