Star Wars: Legion v začetku naslednjega leta

star wars legion naslovnicaFantasy Flight Games bo v začetku prihodnjega leta izdal novo igro z miniaturami Star Wars: Legion. V njej se boste lahko pridružili ikoničnim junakom in negativnežem ter vodili svoje enote v bitko za usodo Star Wars galaksije. Igra bo za dva igralca od 14 let naprej, trajala bo dve uri.

Vaša vojska bo popolnoma unikatna, saj miniature prihajajo nepobarvane in jih lahko poslikate po svojih željah. Svojim enotam boste lahko poveljevali kot boste želeli, če boste le našli mojstrsko taktiko.

V Legion boste lahko premagali nasprotnikovo vojsko in prinesli zmagoslavje svetli ali temni strani! Perfektno, saj bo vaša igralna miza postala Star Wars. 

Star Wars: Legion Core Set bo vseboval 33 miniatur, karte, orodje za premikanje, žetone in zemljišča z bitkami.

star wars legion ploscaV igri ste poveljnik bitke, v kateri se pomerijo najboljši iz imperija proti silam upornikov. Da lahko enote napredujejo, potrebujejo povelje. Taktika pa bo odločila, če lahko galaksiji povrnete svobodo ali zrušite odpor Rebel Alliance za vedno.

Premikanje in pozicioniranje je pomembno, kakor tudi, da enote napredujejo. Za vsak napad izberete orožje, s katerim se bo vojak boril. Pomembno pa je še, kdaj se boste borili.

V igri si lahko oblikujete svojo vojsko. Pred igranjem boste izbrali svoje junake, med drugim so vam na voljo Luke Skywalker, Darth Vader, Rebel Troopers, Stormtroopers, AT-RT in 74-Z Speeder Bikes. Igra nudi še druge možnosti, med drugim, da po svojih željah dodelate svoje enote s kartami napredka in s tem spreminjate vojsko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja