Portal Games z dodatki k Alien Artifacts, First Martians in drugimi

alien artifacts dodatek naslovnicaV Portal Games so nedavno najavili, da bodo v prihodnjem letu izdali kup dodatkov k obstoječim igram, tudi tistim, ki so komaj izšle. V letu 2018 bodo izdali popolnoma nove naslove, kot tudi dodatke k svojim uspešnicam. Med drugim bodo izdali dodatek za Alien Artifacts: Discovery in First Martians: Adventures on the Red Planet.

Izdali bodo še Robinson Crusoe: The Lost City of Z, Imperial Settlers: We Didn’t Start The Fire & Diplomacy promo, ki bo prinesel nove karte in s tem nove možnosti. Iron Gang Hexpuzzles Pack – dodatek za Neuroshima HEX! 3.0 pa nove uganke, ki jih boste morali razrešiti. Nova naslova bosta Monolith Arena, fantazijska igra Michała Oracza ter Detective: A Modern Crime Boardgame, igra pripovedovanja in razreševanja zločina Ignacya Trzewiczeka.

robinson crusoe dodatek naslovnicaČeprav je družabna igra Alien Artifacts komaj izšla, za dodatek k njej ni prezgodaj. Bistvo igre je bilo namreč dobro sprejeto, zato, da bi preživeli, pa se je potrebno širiti. Prvi dodatek bo Discovery in bo prinesel nove tipe kart.

The Lost City of Z bo drugi dodatek za Robinson Crusoe. Kot predhodnik Voyage of the Beagle, bo dodatek sledil velikemu raziskovalcu polkovniku Percyu Fawcettu. Njegova odprava je šla daleč v deževni pragozd, da bi odkrila skrite civilizacije, mitično izgubljeno mesto. Robinson Crusoe: The Lost City of Z predstavi nove mehanizme, odkrili boste nove karakterje, zveri in skrivnostne kupčke kart. Dodatek bo vseboval 5 misij z dolgimi in epskimi kampanjami.

Več o novih igrah, ki jih bodo izdali v Portal Games, pa naslednji teden.