Majesty: deine Krone, dein Königreich

Majesty deine Krone dein Königreich naslovnicaHans im Glück bo jeseni izdal novo igro z naslovom Majesty: deine Krone, dein Königreich oz. Majesty: For the Realm. To je družabna igra avtorja Marca Andréa za 2 do 4 igralce od 7 let naprej, z igralnim časom 20, 30 minut. Ilustrirala jo je Anne Heidsieck. V naslednjih tednih bodo v podjetju razkrivali posamezne igralne komponente. Končna pravila bodo znana na največjem sejmu družabnih iger na svetu v Essnu, ki bo letos potekal od 26. do 29. oktobra.

Podjetje naj bi vsak teden na svoji facebook strani razkrilo del igre v posebnem videu s premičnimi slikami. Prvega so že objavili in igralce seznanili s koščkom sestavljanke.

Majesty deine Krone dein Königreich vsebinaMajhno potovanje se začne na jasi blizu mlina, ko opazujemo mlinarja pri njegovem delu. Na poljih žanjejo in potem odnesejo v mlin. Fizični napor, dolge delovne ure, zgodnje vstajanje, vse to je del vsakdana. Vendar so ljudje zelo zadovoljni s svojim življenjem in veseli, da si zaslužijo za nagrado dober obrok. Vendar kmalu našo pozornost pritegne nekaj novega. Tam zadaj namreč opazimo novo zgradbo…

Tako so v Hans im Glück razkrili prve podatke o igri Majesty: deine Krone, dein Königreich, igre s srednjeveško tematiko in s kartami. Nove koščke sestavljanke pa lahko tedensko spremljate na njihovi facebook strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja