Libellud in Pearl Games napovedujeta Otys

Otys naslovnicaSredi 22. stoletja, po 300 letih nezavesti, naraščajoča voda doseže še zadnja dvignjena ozemlja. Preživeli se borijo za svoja življenja in poskušajo naselja obdržati nad vodo. Ti živiš v koloniji Otys in tvoja naloga je, da v globinah najdeš ruševine prejšnjih civilizacij ter na osnovi najdb zgradiš prihodnost človeštva. 

Tvoja ekipa potapljačev je izurjena, da iz globin prinese ostanke najbolj uporabnih materialov. Te moraš preudarno porabiti za izpolnitev pogodb s kolonijo in postati bolj razvpit od konkurence. Tvoji potapljači se nahajajo na različnih globinah. Na tebi je, da čim bolje izkoristiš njihove posebne sposobnosti in si pridobiš bonuse, ki jih ponuja kolonija. Potrebno pa je paziti, saj je kisik potapljačev omejen in takoj, ko izpolnijo misijo, morajo nazaj na površje. Vse parametre ekipe moraš uporabiti čim bolj dobičkonosno, da bi kolonija nagradila tvojo ekipo bolj od konkurence.

Otys VsebinaOtys je igra optimizacije in razvoja. Njen avtor je Claude Lucchini, za grafično podobo pa je poskrbel Paul Mafayon. Skupaj jo bosta izdali Pearl Games in Libellud. Primerna je za 2-4 igralce, starejše od 14 let in traja 60 minut. Izid igre je napovedan za november.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja