Kiesling in Kramer rešujeta človeštvo v Reworld

Reworld naslovnicaExoFox5 je končno zaključil z analizo planeta Eurybia. Ugotovil je, da je naša najboljša možnost projekt Reworld. Ker se čas izteka, nikakor ne smemo več odlašati. Kot admiral imate nalogo, da pripravite Eurybio. Na njej bo flota s populacijo prispela na planet, primeren za bivanje. 

Cilj igre Reworld je, da naredite nekaj mest v različnih klimatskih conah in zgradite obrambno omrežje čez ves planet. V orbiti Zemlje, na vesoljski postaji Colossus, morate najprej pridobiti module s terraboti, vesoljska plovila, satelite in gradbene enote. Module nato priključite vašemu najsodobnejšemu transporterju na zadnje mesto, v eno izmed vrst. Nato se v globoki hibernaciji odpravite na potovanje k Eurybii. Ko vstopite v njeno orbito, so potrebne hitre akcije. Zaloge energije bodo pičle, za spremembe pa ne bo veliko prostora. Bolje kot ste načrtovali in postavili elemente na transporterju, bolj efektivna bo izgradnja novega doma. Na voljo boste imeli le module, ki so prvi v vrsti.

ReworldNa tej misiji pa niste edini, zato morate dati vse od sebe. Le tako bo vaše ime za vedno zapisano med rešitelji človeštva.

Za igro Reworld sta znova združila moči Wolfgang Kramer in Michael Kiesling, ilustriral pa jo je Michael Menzel. Primerna bo za 2-4 igralce, starejše od 12 let in bo trajala med 50 in 90 minut. Izdal jo bo Eggertspiele na sejmu družabnih iger v Essnu.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja