Fallout iz Fantasy Flight Games

fallout naslovnicaFantasy Flight Games bodo v zadnjem četrtletju izdali novo družabno igro Fallout, avtorjev Andrewa Fischerja in Nathana I Hajeka. Gre za post-nuklearno pustolovščino, ki temelji na Bethesdajevi video igri in traja med dve do tri ure. 1 do 4 igralci, starejši od 14 let, prevzamejo vlogo v obsevani pokrajini, navdih so dobili po Fallout 3 in 4. Z nekaj določenimi pokrajinami na zemljevidu se igralci odločijo, ali bodo delali skupaj ali vsak zase in raziskali skrivnostne regije pred sabo. Na tej poti se igralci srečajo z bogatimi možnostmi in odločitvami: ali bodo sledili izkušnji, bodo zbirali plen ali zveste prijatelje, bodo napredovali skozi glavno zgodbo ali zavili k trezorjem… Ko se igralci premikajo po plošči, gradijo svoje veščine in polnijo svoj inventar, področje strank v sporu se krepi in prisili igralce, da prisežejo zvestobo ali pa se upirajo usklajenosti.

Velika vojna 2077 je daljna preteklost. Tako da se je sploh nihče več ne spomni, nanjo opozarja le jalova zemlja pred vašimi očmi. fallout ploscaBrezhibna domovanja nekoč na videz popolnih družin so se spremenila v prazne lupine. V Fallout ljudje vandrajo po puščavi med ostalimi mutiranimi bitji in roboti ter iščejo nekaj več kot le preživetje. Kot igralec si eden izmed njih. Res je, da je svet le senca svoje pretekle slave, ampak na pogumne popotnike čaka še veliko pustolovščin in skrivnosti.

Fallout ti bo omogočal prevzeti razpadajoče ostanke sveta na svoj način, lastne odločitve, nabiranje plena, boj z barabami in nadgrajevanje svojega lika.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja