Attack of The Jelly Monster iz Libelluda

Attack of the Jelly Monster naslovnicaV Attack of The Jelly Monster imate svoje moštvo in se branite pred želatinastimi pošastmi, ki napadajo mesto. Vi in vaše moštvo imate le nekaj ur, da naberete čim več nenavadnih stvari, preden majave vsiljivce pokonča vojska. Svoje moštvo, ki ga predstavljajo kocke, razporedite po okrožjih mesta in se izmikate konkurenci.

Da zberete vesoljski žele, razporedite kocke v različna mestna okrožja. V vsakem okrožju bo nagrado prejel igralec, ki ima večino, torej najvišje število v kockah. Ko je igralec na potezi, meče 7 kock, a postavi le eno. Nato meče preostale kocke in znova postavi eno. Pomembno je, da igralci v Attack of the Jelly Monster preudarno postavijo svoje kocke. Slednje imajo, poleg vrednosti, še takojšnje posebne učinke. Ključnega pomena je, da jih uporabijo v pravem času. Pomembno dejstvo je tudi, da igralci igrajo sočasno, zato prihaja do kraj različnih območij. Najboljše moštvo mora biti hitro, a ne prehitro, predvsem pa premeteno.

Attack of the Jelly Monster vsebina

Attack of the Jelly Monster je kaotična in taktična igra iz kategorije “party” iger. Traja 15 minut, namenjena je 3 do 5 igralcem od 8 let naprej. Ustvaril jo je Antonin Boccara, ilustriral Guillaume Duchemin. Vsebuje mnogo igralnih komponent, kot so: igralno mesto, 8 okrožij, 5 zaslonov, 35 kock, 111 žetonov, peščeno uro in več označevalcev. Libellud naj bi jo izdal marca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja