Z-Man Games napoveduje igro s kartami Smile

Smile naslovnicaZ-Man Games je napovedal novo igro s kartami Smile za 3 do 5 igralcev, avtorja Michaela Schachta. Padel je mrak, vaša bitja pa so pobegnila iz ograde. Le nekaj ur imate, da jih čim več rešite, preden povzročijo vse sorte neumnosti. K sreči bodo bitja storila vse, da bi prišla do velikih sočnih bliskajočih se žuželk. Zato je pravi čas, da napolnite svoje kozarce s kresničkami in se odpravite v gozd.

V igri Smile zbirate bitja, ki so vredna največ točk. Igralci se, oboroženi s polnimi kozarci kresnic, razpršite in iščete izgubljena bitja. Seveda vsak upa, da jih privabi čim več. Pozorni morate biti, da po pomoti ne privabite divjih bitij. Ta so namreč zelo podobna vašim udomačenim, ampak če jih ulovite, dobite negativne točke. Vaš cilj je, da ste obkroženi z zbirko luštnih, smejočih se kreatur – le prave morajo biti.

Smile layoutSmile je igra pogumnih ponudb in zahrbtnih zgodb. Z razpršenimi bitji imate zlato priložnost, da zberete najboljše zase. Ampak držati jih stran od soigralčevih rok ne bo lahko. Izberite, kdaj boste naredili svojo potezo in kdaj se boste zadržali, če si želite prilastiti luštna bitja zase. Svetloba namreč ugaša in časa zmanjkuje. Ob tem se ne da napovedati, v kakšne težave bodo zašla vaša bitja, če jih kmalu ne najdete.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja